För en vecka sedan var det mesta muntert i IFK Malmös P97 som då tog sin första poäng i P11 Sydvästra grupp A. Poäng var man dock aldrig i närheten av i söndagens match mot IF LImhamn Bunkeflo 2007 där det blev förlust med hela 0-10 (0-4).

Pierre Marante Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Vi spelade bra fram till deras 1-0-mål och hade faktiskt de bästa lägena för att spräcka dödläget. Oskärpa i avsluten och för lite tålamod gjorde dock att vi inte kunde göra ett enda mål idag.

LB07 gjorde däremot mål på alla sina chanser och därför slutade matchen med hemmaseger. Vi får kämpa vidare och tacka LB07 för en väl genomförd match!

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startsjuan (3-3): Farid Razwan – Bruno Rydhagen Fresia, Miquel Mollinedo, Khaled Abdul Rahim – Otto Sztojka, Misike Szeregnyi, Ahmed Fakhro. Avbytare: Elmin Sefoski, Gabriel Mollinedo, Josef Alhamdani, Marko Vujevic.