En enda poäng var allt som IFK Malmös P97 hade skrapat ihop på de fem första omgångarna i P11 Sydvästra grupp A. Därför kom det som en rejäl överraskning när "di gule på torsdagen besegrade tabelltvåan Bjärreds IF med 3-2 (1-1).

Pierre Marante Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Fyra dagar efter att vi hade mött Eslöv spelade vi en svår bortamatch mot Bjärreds IF. Vi fastnade i studenternas firande på väg till matchen som därmed fick senareläggas med 15 minuter.

Killarna var såklart medvetna om det rådande tabellläget, Bjärred i toppen och vi i botten, så det var givetvis nervöst på förhand. Det skulle dock visa sig vara en match där alla presterade på topp och vi slog Bjärred med 3-2, vilket var fullt välförtjänt.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startsjuan (3-3): Farid Razwan – Khaled Abdul Rahim, Miguel Mollinedo, Anas Hamidan – Otto Sztojka, Misike Szeregnyi, Elmin Sefoski. Avbytare: Ahmed Fahkro, Bruno Rydhagen Fresia, David Saric, Shqiprim Vlahija.