Tjugo sekunder. Längre tog det inte för IFK Malmös P92 att åka på sitt första baklängesmål i lördagens bortamatch mot Landskrona BoIS. Målen fortsatte därefter att ramla in och till slut blev det 1-8 (0-3), "di gules" hittills största förlust i pojkallsvenskan.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det är klart att ett baklängesmål efter 20 sekunder gör en hel del. Vi var sedan på väg in i matchen på allvar, men när vi inom loppet av bara tio minuter fick två spelare skadade, en utvisning på Anto Vujica och två baklängesmål, blev killarna givetvis frustrerade.

Tyvärr kom detta att spegla hela matchen. När vi väl rullar boll är det inga problem, men vi är fortfarande ängsliga, tafatta, går inte in i duellerna och därför är det, tråkigt nog, många av spelarna som inte håller på den här nivån.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-5-1): Kristian Korlevski – Mattias Olsson, Kevin Lay, Emmanuel Frimpong, Andreas Omidfar Kiriazidis – Ervin Demjaha, Aleksandar Milutinovic, Milos Nikolic, David Jovcevski Nilsson, Anto Vujica – Ammar Al-Khalisi. Avbytare: Patrick Jovcevski Nilsson (Kevin Lay 27), Omar Al-Hijazi (Aleksandar Milutinovic 30), Roy Nickling (David Jovcevski Nilsson 60), Robert Pal (Emmanuel Frimpong 62), Dennis Zivkovic.