IFK Malmös P92 fick det tufft i torsdagens DM-match mot Ängelholms FF. Med endast tolv spelare tillgängliga och en utespelare i mål åkte "di gule" på ännu en storförlust, 2-6 (0-2).

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Tyvärr var det ingenting som gick som vi hade tänkt oss. Vi fick av olika anledningar endast ihop tolv spelare och när vi dessutom hade en utespelare i mål blev det varken hackat eller malet.

Spelarna kunde inte heller hålla sig till det som vi hade snackat om, att släppa bollen till varandra och att göra det vid rätt tillfälle. De gick heller inte in i närkamperna, klarade inte av hoppa, stod och tittade, samt skyllde ifrån sig när de gjorde något fel.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (3-5-2): Dennis Zivkovic – Kevin Lay, Ervin Demjaha, Patrick Jovcevski Nilsson – Andreas Omidfar Kiriazidis, Aleksandar Milutinovic, David Jovcevski Nilsson, Milos Nikolic, Ammar Al-Khalisi – Roy Nickling, Omar Al-Hijazi. Avbytare: Rostam Noorzai (Andreas Omidfar Kiriazidis 41).