Spelet såg inte alls tokigt ut för IFK Malmös P96 i lördagens match hemma mot tabellettan i P13 Sydvästra grupp B, Staffanstorps GIF 1. Målmässigt gick det däremot sämre för "di gule" som förlorade med hela 0-7 (0-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Siffrorna speglar inte alls händelserna ute på planen. Det är klart att Staffanstorps GIF:s seger var välförtjänt, man kan inte snacka bort en 0-7-förlust, men den siffermässiga skillnaden blev alldeles för stor den här gången.

Ute på planen stod vi nämligen upp bra, kämpade som ett lag och borde också ha gjort något mål framåt. Vi har dock haft svårt att göra mål under i stort sett hela året och tyvärr blev det ingen ändring på det i dagens match.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-2-1): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Agon Ajeti, Mostafa Omar, Emir Rahman – Saber Azizi, Valon Krasnici, Abdul Fathi – Drin Ajeti, Osama Kassem – Yusuf Semovski. Avbytare: Afzal Sangin, Benhur Menghis, Blend Karim, Mansoor Ataei, Miriton Gashi.

Matchens lirare: Ahmed Fakhro.