Nära tvåsiffrigt för U-laget

Rena rama överkörningen. Det var det definitivt då IFK Malmös U-lag på söndagen besegrade Höllvikens GIF med hela 9-3 (5-1) i juniorserien division 1 efter tre mål av både Ismail Güven och Walid Shams.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Under 60 minuter hade vi en bra organisation. Vi tillät oss att vinna boll tidigt när vi tappade den och det gjorde att Höllviken inte alls kunde skapa särskilt många målchanser. Framåt spelade vi rakt och sårade med kombinationer genom våra djupledslöpande ytterbackar.

Efter att en timme hade gått slappnade vi omedvetet av, vilket är lätt hänt när man är överlägset motståndaren och de kunde också göra två onödiga mål på slutet. Samtidigt är det svårt att kunna vara missnöjd när man har vunnit matchen med hela 9-3.

Startelvan (4-5-1): Johan Elvström – Roland Levay, Daniel Weclewicz, Toni Parlov, George Safi – Mohammad Ibrahim, Ali Burrniku, Edis Djugumovic, Ahmed Mohamed, Walid Shams – Ismail Güven. Avbytare: Erol Ali (Mohammad Ibrahim 15), Alden Smajlovic (Roland Levay 46), Abbas Abbas (Ismail Güven 65), Milos Nikolic (Edis Djugumovic 46).