Det tycks vara svårt att rubba IFK Malmös B/U-lag av årgång 2008. Efter den sjunde raka segern, 5-2 (2-0), över Kirseberg IF på måndagskvällen tog sig också "di gule" förbi Lunds BK i tabellen och leder nu reservlagsserien division 1 Elit på bättre målskillnad.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Hela första halvlek envisades vi med att försöka vinna mark genom 30 till 40 meter långa passningar. Det fungerade förstås inte särskilt bra i den starka blåsten, även om vi nu klarade av att göra två mål, och till den andra halvleken fick vi ner bollarna på marken igen.

Med mängder av tekniska spelare i laget borde vi klara av kortare passningar på ett bra sätt och det lyckades vi med. Siffrorna blev också ganska klara till slut och jag tycker inte heller att vi ska be om ursäkt för den här segern.

Startelvan (4-4-2):
Festim Bytyqi – George Safi, Philip Milenkovic, Toni Parlov, Abbas Abbas – Magnus Bönnemark, Tobias Liljewall, Edis Djugumovic, Ahmed Mohamed – Dzevad Nezirevic, Ismail Güven. Avbytare: Ali Burrnik (Ahmed Mohamed 46), Daniel Weclewicz (Edis Djugumovic 46), Erol Ali (George Safi 46), Walid Shams (Ismail Güven 46).