IFK Malmö P95 har gjort två fina förstärkningar under sommaren genom att få in en anfallare och en försvarare. Allt som behövs nu är en mittfältare eller två för att vi ska ha seriens slagkraftigaste spelartrupp.

Vi har under vårsäsongen haft lite tunt på försvarssidan, även om vi själva hela tiden ansett att vi har haft seriens främsta försvarslinje. Ett tillskott på försvarssidan har legat högt på vår prioriteringslista. När så ytterbacken Anton Phan från BK Forward anslöt till truppen och gjorde gedigna provträningar, visste vi att vi hade fått en fysisk stark ytterback, duktig i en mot en-situationer och med en god spelförståelse.

På forwardssidan har vi drabbats av många skador under våren, framförallt växtvärk på många av våra unga anfallare som skjuter i höjden. Även om vi har många anfallare i truppen – vilket i och för sig behövs med tanke på vår offensiva spelidé – välkomnar vi alltid fysiskt starka anfallare med känsla för att göra mål. När så Stefan Vagic (se bilden) närmast från Hyllie IK anslöt till truppen kände vi alla att konkurrensen hade ökat ytterligare.

IFK Malmö P95 tar nu ledigt i 14 dagar och är åter i träning den 14 juli. Vi kommer under sommaren ägna den största delen av vår tid till individuell teknikträning och samtliga spelare har fått ett individuellt program att sköta under sommaren. De som redan förra veckan påbörjade sin semester kan kolla sin e-post för närmare besked.