IFK Malmös U-lag svarade för en stark upphämtning i onsdagens match mot IF Lödde i juniorserien division 1. Trots underläge med 0-3 i halvtid lyckades nämligen "gulingarna" få en poäng med sig från matchen som slutade oavgjord, 3-3.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi fick verkligen en mycket olycklig start på den här matchen. Först kunde de ta ledningen på ett individuellt misstag i den 14:e minuten och tio minuter senare utökade de till 2-0 när vi istället skulle ha haft en frispark, som jag inte alls förstår hur domaren kunde blunda för.

IF Löddes ledning efter den första halvleken var å andra sidan fullt välförtjänt. De var betydligt mer hungriga, löpte mycket och stressade upp vårt spel som inte alls var i närheten av vad det har varit under de senaste veckorna.

Men vi har en oerhört stark moral i laget. De här två veckorna då vi har haft en del spelare bortresta har de äldre spelarna verkligen tagit hand om de yngre och jag tvekade därför aldrig en sekund om att vi skulle kunna fixa det här till slut.

Det blev också en tidig reaktion med 1-3-reducering tidigt i andra halvlek. Vi fick därmed ett psykologiskt övertag, befann oss hela tiden på deras planhalva, skapade mängder av målchanser och det var därför tråkigt att vi fick nöja oss med 3-3.

En poäng är dock trots allt inte dåligt med tanke på hur matchen utvecklade sig. V fick också den reaktionen jag ville ha i andra halvlek med att spelarna visade ett stort hjärta, samt att bytena gav den önskade effekten.

Startelvan (4-4-2):
Johan Elvström – Emmanuel Frimpong, Martin Sosa, Mohammad Ibrahim, George Safi – Kristoffer Bertolino, Erol Ali, Ahmed Mohamed, Walid Shams – Edis Djugumovic, Daniel Weclewicz. Avbytare: Milos Nikolic (Ahmed Mohamed 46), Roland Levay (Walid Shams 65), Aleksandar Milutinovic, Kevin Lay.