Inför IF Limhamn Bunkeflo 2007 – B-lag

Efter några veckors uppehåll är det på torsdagen dags för serieledande IFK Malmös B/U-lag att spela höstsäsongens första match i reservlagsserien division 1 Elit mot IF Limhamn Bunkeflo 2007. En match där "di gule" enbart kommer att ställa upp med U-lagsspelare.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Bunkeflo IP.

Truppen: Johan Elvström, Driton Ademi – Abbas Abbas, Toni Parlov, Martin Sosa, George Safi, Milos Nikolic, Ali Burrniku, Emmanuel Frimpong, Walid Shams, Daniel Weclewicz, Alden Smajlovic, Kevin Lay, Ahmed Mohamed, Mateo Mandic. 

Aktuellt: Det är enbart U-lagsspelare med i truppen till höstens första match i reservlagsserien. För de som inte kommer att spela mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 blir det istället en extra träning på fredag med start klockan 18:00.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Det är vår första match på höstsäsongen och vi ställer enbart upp med U-lagsspelare för att de behöver matchträning inför det tuffa schemat som väntar de närmaste månaderna.

Vi har ett enda mål i höst som hela gruppen strävar efter och det är att nå juniorallsvenskan. Därför är det extra viktigt att samtliga spelare får så mycket speltid som möjligt redan i morgondagens match.