IFK Malmös B/U-lags svit i resevlagsserien division 1 Elit är bruten. Efter att ha vunnit de åtta senaste matcherna förlorade "gulingarna", som därmed tappade förstaplatsen i tabellen, höstpremiären mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 med 1-3.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi hade valt att ha ett annorlunda upplägg, som gick ut på att alla skulle integreras i tänkandet genom att få mycket speltid i den här matchen, och det fungerade relativt bra i 60 minuter. Men oavsett om vi fick läropengar inför fortsättningen var det Limhamn Bunkeflo som vann matchen.

Startelvan (4-4-2):
Johan Elvström – Abbas Abbas, Toni Parlov, Martin Sosa, George Safi – Emmanuel Frimpong, Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Milos Nikolic – Walid Shams, Daniel Weclewicz. Avbytare: Driton Ademi (målvakt, Johan Elvström 46), Ahmed Mohamed (George Safi 60), Alden Smajlovic (Milos Nikolic 60), Kevin Lay (Emmanuel Frimpong 60), Mateo Mandic (Abbas Abbas 60).