På onsdag spelar IFK Malmös P95 träningsmatch mot gästande Kvarnby IK. Då är det blott fyra dagar kvar till höstens seriepremiär i P13 Sydvästra grupp A.

Laget kommer att vila en del spelare och även fortsätta experimentera med formationer, individuella uppgifter och en möjlig startelva inför premiären på söndag hemma mot Lunds BK. Resultaten i träningsmatcher är underordnade spelarnas utbildning.

Viktigast blir att titta på vilka spelare som är tillgängliga, vilka som har bra dagsform och hur laget bäst ska formeras för att få ut så mycket som möjligt. Och då brukar också resultaten komma av sig självt utan att fokus ligger på detta.

Robert Sörensson, tränare i IFK Malmös P95:
– Ett mycket intressant lag och bänken är oerhört stark. Några spelare har dock lite kvar att bevisa. Det ska bli kul på onsdag. Vi börjar bli snabbare i tanken och dessa tankar leder till något kreativt, menar Robert Sörensson.

Övrigt att notera: Matchen spelas på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med sen avspark, klockan 19.45.

Startelvan (4-2-3-1): Nils Löfberg – Anton Phan, Nermin Krupic, Edwin Adolfsson, Dardan Behrami – Adam Nordkvist, Benjamin Blomberg – Marko Krsmanovic, Stefan Vagic, Alaa Ahmed – Nigel Jackman. Avbytare: Dino Mesic, Hassen Lagoun, Isak Listring, Joy Hossain.