Inför IF Lödde – IFK Malmö

IFK Malmö är klart för Svenska Cupen 2009. Det märks tydligt då Söderettanklubben väljer att ställa över några spelare i tisdagens DM-kvartsfinal borta mot två divisioner lägre placerade IF Lödde.
 
Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Tolvans IP.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Magnus Ringdahl – Magnus Bönnemark, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic, Joakim Svensson, Dzevad Nezirevic, Viktor Larsson, Edis Djugumovic, Måns Sörensson, Demokrat Maxhuni, Ahmedin Sudic, Carl Philip Brandgård, Abbas Abbas, Toni Parlov.
 
Aktuellt: Abbas Abbas och Toni Parlov har under hela säsongen visat framfötterna i U-laget. De kan nu få chansen att visa vad det går för även i A-laget då de är uttagna i 16-mannatruppen till tisdagens DM-kvartsfinal borta mot IF Lödde. En match där man låter Dan Mårtensson och Jörgen Svensson vila.
 
Bo Mårtensson, tränare i IFK Malmö: Det går inte att bortse från att vi redan har nått vår huvudsakliga målsättning med deltagandet i denna turnering. Självklart är det alltid seger som gäller, men serien måste trots allt gå före och därför är det ett antal spelare som inte finns med i truppen.