Inför P95 – IF Limhamn Bunkeflo 2007

På onsdag kväll är det äntligen dags för den uppskjutna kvartsfinalen i Malmömästerskapet mellan IFK Malmös P95 och IF Limhamn Bunkeflo 2007.

IFK Malmö hade en lekfull träning under måndagskvällen där det skojades och skrattades friskt. Fotboll ska vara roligt och så länge spelglädjen finns hos spelarna är resultaten av mindre betydelse.

Vi vill alltid utföra kreativa lösningar på fotbollsplanen, både med och utan boll. Om varje spelare försöker uppnå sin fulla kapacitet (vare sig det rör sig om finter, passningar, tacklingar, avslut eller annat) är resultatet av själva försöket av mindre betydelse. Viktigast blir alltid att försöka, att våga försöka.

 
Vi hoppas på en välspelad kvartsfinal där "di gule" måste vara beredda på att ge allt för varandra så att vi kan kliva av planen med stolthet i våra hjärtan.

Givetvis hoppas vi få se den spelglädje som syntes så väl under tvåmålsspelet i måndags när bollen gick snabbt på ett tillslag mellan lagdelarna och spelarna var både beslutsamma och ansvarsfulla i allt de företog sig.

 
Matchen spelas onsdagen den 27:e augusti på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark klockan 19.30 (samling 18.15 vid planen).

Truppen: Nils Löfberg – Adam Nordkvist, Alaa Ahmed, Alexandar Trifkovic, Anton Phan, Benjamin Blomberg, Dardan Behrami, Dino Mesic, Isak Listring, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Marko Krsmanovic, Nermin Krupic, Nigel Jackman, Safet Besic, Shadi Romi. Startelvan presenteras först vid samlingen.