IFK Malmös P97 förlorade även sin andra match i P11 Sydvästra grupp A2 då det på lördagen blev 0-2 (0-0) hemma mot Ystads IF. En match som ändå bjöd på ett klart fall framåt jämfört med 1-13 i premiären mot Uppåkra IF.

Romeo Saric, tränare för IFK Malmös P97:

Under hela den första halvleken stod vi alldeles rätt i våra positioner. De kunde därför inte skapa några direkta målchanser värt namnet, men det gjorde vi å andra sidan inte heller och 0-0 var ett logiskt resultat att ta med sig in i halvtid.

Spelarna tröttnade förstås i värmen och efter pausvilan fick vi uppleva rena rama hawaifotbollen. Det skapades en hel del chanser åt båda hållen i takt med att spelarna inte riktigt orkade arbeta hem och ett 2-3-resultat hade speglat händelserna på planen betydligt bättre.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startsjuan (3-2-1): Farid Razwan – Misike Szeregnyi, Anas Hamidan, Marko Vujevic – Khaled Abdul Rahim, David Saric – Bruno Rydhagen Fresia. Avbytare: Elmin Sefoski, Josef Alhamdani, Mahmoud Tamim.