U-laget vann utan att övertyga

Två högklassiga avslut av Ismail Güven och ett mycket bra målvaktsspel av Mujtaba Alshara. Det var de stora glädjeämnena när IFK Malmös U-lag på söndagen besegrade Hyllie IK med 2-0 (1-0) i en högst medioker match i juniorserien division 1.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var en match som inte bjöd på någon större fotbollsunderhållning. Vi vann dock matchen och fick med oss tre poäng, det var det viktiga. Sedan att det den här gången kanske inte var det på det bästa sättet kan faktiskt ta och kvitta.

Vi visste nämligen på förhand att Hyllie IK skulle vara ett jobbigt lag att möta och därför är det positivt att kunna vinna utan att spela någon bra fotboll.

Startelvan (4-4-2): Mujtaba Alshara – Roland Levay, Toni Parlov, Mario Djordjevic, George Safi – Mateo Mandic, Kristoffer Bertolino, Erol Ali, Daniel Weclewicz – Walid Shams, Ismail Güven. Avbytare: Sabastian Cekic (Kristoffer Bertolino 53).