B-laget utklassade Asmundtorp

Spel mot ett mål. Det var det under större delen av matchen då IFK Malmös B/U-lag på måndagen körde över Asmundtorps IF med hela 6-0 (2-0) i reservlagsserien division 1 Elit och befäste tredjeplatsen i tabellen.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi var bättre än Asmundtorps IF redan från start och under den första timmen var vi fullständigt överlägset. Efter det blev det som det brukar bli när det råder stor klasskillnad på planen och resterande del av matchen gick vi, mer eller mindre, på halvfart.

Syftet med den här matchen var dock att plocka tre poäng och det hade vi inga som helst problem med att klara av. Det var väl lite kamp tills vi fick in första målet, men därefter blev ytorna större. Ytor som gav oss chans att visa hur duktiga vi är på att hålla boll och köra olika anfallskombinationer.

Startelvan (4-4-2):
Mujtaba Alshara – Abbas Abbas, Mario Djordjevic, Toni Parlov, George Safi – Edis Djugumovic, Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Blerim Mullici – Ismail Güven, Dzevad Nezirevic. Avbytare: Omar Aouida (Ismail Güven 42), Erol Ali (Toni Parlov 50), Mateo Mandic (George Safi 50).