IFK Malmös B/U-lag kan på måndagen ha spelat bort sin sista chans att vinna reservlagsserien division 1 Elit. "Gulingarna" åkte nämligen högst oväntat på en 1-3 (1-1)-förlust mot BK Olympic som därmed lämnade jumboplatsen i tabellen.

Jerry Swerkström, assisterande tränare för IFK Malmös U-lag:

Det går inte att komma ifrån att det här var en match där vi underpresterade något enormt och bjöd BK Olympic på segern. Som det inte räckte med att själva spelet inte alls fungerade under 90 minuter agerade spelarna både lojt och oengagerat.

Vi snackade under pausvilan om att spela enklare och verkligen ta tag i det hela, men det fick tyvärr motsatt effekt. Spelarna började transportera boll, försökte individuellt, samt var inte tillräckligt resoluta i egen box där man blev övermodiga i skarpa lägen.

Som matchen utvecklade sig går det inte att komma ifrån att BK Olympics seger var fullt välförtjänt. De visade en helt annan hunger att få med sig tre poäng från den här matchen, gick in i närkamperna som de skulle och krigade verkligen för varandra.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Abbas Abbas, Karim El hage, Mario Djordjevic, Joakim Svensson – Emmanuel Frimpong, Ahmedin Sudic, Joakim Persson, Daniel Weclewicz – Omar Aouida, Dzevad Nezirevic. Avbytare: Mattias Olsson (Joakim Persson 46), Andreas Omidfar Kiriazidis (Daniel Weclewicz 55), Ylber Gashi (Mario Djordjevic 80).