IFK Malmös U-lag hade inte mycket att komma med i onsdagens kvartsfinal i junior-DM. "Gulingarna" gjorde inte alls någon bra match och fick ge sig med hela 2-7 (0-2) mot Ramlösa Södra FF.

Jerry Swerkström, assisterande tränare för IFK Malmös U-lag:

Trots att vi spelade bra under hela den första halvleken hamnade vi i ett 0-2-underläge. Det kändes mycket olyckligt med tanke på matchbilden där vi hade fört spelet och skapat en del målchanser, men i fotboll handlar det som bekant om att göra mål. 

Under halvtidsvilan tycker jag att vi hade ett bra snack där alla verkligen var överens om att vi skulle vända det här. Tyvärr blev det dock tvärtom. Istället för att sätta någon av de chanserna som vi hade i början kunde de göra 3-0 och då gick luften ur oss.

Ramlösa Södra FF vann på det stora hela fullt välförtjänt. De spelade en välorganiserad fotboll med ett 4-3-3-system där deras anfallare sårade oss gång på gång. Vi kom helt enkelt inte rätt in i press på bollhållaren och var inte tillräckligt kompakta i vårt spel.

Startelvan (4-5-1): Johan Elvström – Roland Levay, Martin Sosa, Toni Parlov, George Safi – Demokrat Maxhuni, Kristoffer Bertolino, Ali Burrniku, Erol Ali, Edis Djugumovic – Ismail Güven. Avbytare; Omar Aouida (Erol Ali 53), Emmanuel Frimpong (Kristoffer Bertolino 69), Andreas Omidfar Kiriazidis (Martin Sosa 79), Mario Djordjevic (Ali Burrniku 88).