Ett år äldre och serieledare i P13 Sydvästra grupp C. Det var ingen lätt uppgift som IFK Malmös P96 hade i söndagens match mot IFK Ystad som slutade med en knapp förlust, 2-4 (0-2), efter att "gulingarna" gjort en riktigt bra andra halvlek.

Lars Lundberg, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Det är förstås aldrig roligt att förlora, men vi mötte ändå serieledarna som är ett år äldre än vad vi är och 2-4 är ett fullt godkänt resultat. Vi spelade också, om man ska se till hela matchen, en helt okej fotboll och därför måste vi vara nöjda med killarnas insats.

Starten på matchen var däremot inte den bästa. Det kändes som att spelarna inte var ordentligt vakna och efter tjugo minuters spel låg vi under med 0-2. Vi hittade dock sedan tillbaka till vårt spel och i den andra halvleken var spelet stundtals riktigt bra.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-1-4-1): Bilal Amin Lagoun – Edmond Hani, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Mostafa Omar – Drin Ajeti, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Benhur Menghis, Blend Karim, Mansoor Ataei, Osama Kassem.

Matchens lirare: Saber Azizi.