IFK Malmös P92 har bara en enda chans kvar att plocka poäng i pojkallsvenskan. På tisdagen inkasserade nämligen "di gule" sin 17:e raka förlust då det blev 0-2 (0-0) i bortamatchen mot Lunds BK.

Pierre Marante Ferreira, assisterande tränare för IFK Malmös P92:

Under den första halvleken, som var jämn och även innehöll mycket kamp på mitten, var det faktiskt vi som skapade de flesta målchanserna. Tyvärr saknade vi dock de där riktigt distinkta avsluten för att vi skulle kunna få någon glädje av dessa.

Det tog sedan heller inte mer än två minuter av den andra halvleken innan Lunds BK kunde göra 1-0. Efter det var vi lite skakiga, men redan i den 48:e minuten fick de ett rött kort. Vi strukturerade därefter om lite grann, pressade på rejält och det var med nöd och näppe som de klarade av att hålla undan.

Med någon minut kvar att spela flyttade vi upp allt vi kunde för att nå en kvittering. Detta lyckades inte och det sista som hände i matchen var istället att de kontrade in 2-0, något som förstås kändes riktigt surt i en match som vi skulle ha vunnit.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-1-3-2):
Nerin Setic – Danne Johansson, Ylber Gashi, Martin Sosa, Maximilian Gajda – Mattias Olsson – Aleksandar Milutinovic, Milos Nikolic, Emmanuel Frimpong – Roy Nickling, Andreas Omidfar Kiriazidis. Avbytare: Ammar Al-Khalisi (Roy Nickling 36), Ervin Demjaha (Mattias Olsson 51), Amar Drljevic (Aleksandar Milutinovic 63), Omar Al-Hijazi.