Det hårda schemat tog på fredagen åter ut sin rätt för IFK Malmös U-lag. "Di gule" gjorde nämligen en av säsongens absolut sämsta matcher i juniorserien division 1 då man mötte Högaborgs BK på bortaplan och förlorade med hela 0-6 (0-2).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Jag tror att de flesta innerst inne är besvikna efter en sådan här förlust, men sedan finns det en del spelare som inte visar några känslor alls. Känner man inte alls besvikelse och medlidande med sina lagkamrater så har man också svårt för att förstå hur tråkigt vi alla tycker att det här är.

Anledningen till att det gick dåligt idag, och att det har gått mindre bra den senaste tiden, är att vi spelar alldeles för många matcher och tränar för lite. Det finns helt enkelt ingen som orkar med den påfrestningen som vi har utsatt oss för under hela den här säsongen.

Samtidigt ursäktar det inte det beteendet som vissa visar upp på plan och det är en svaghet såväl hos individen som i gruppen. Jag har dock ändå förståelse för detta eftersom det har orsakats av frustration då hjärnan och kroppen inte har orkat med påfrestningarna.

Startelvan (4-4-2): Nerin Setic – Roland Levay, Ylber Gashi, Toni Parlov, George Safi – Daniel Weclewicz, Mateo Mandic, Martin Sosa, Abbas Abbas – Alden Smajlovic, Ismail Güven. Avbytare: Erol Ali (Daniel Weclewicz 46), Maximilian Gajda (Roland Levay 46), Mario Djordjevic (Martin Sosa 65).