Tre förluster på raken grusade i princip förhoppningarna om serieseger för IFK Malmös B/U-lag. Efter måndagens stabila 4-2 (1-0)-vinst över Högaborgs BK och tre omgångar kvar är dock "di gule" i högsta grad kvar i kampen om en andraplats i reservlagsserien division 1 Elit.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Den här gången hade vi en helt okej attityd och kunde därför genomföra hela matchen på ett bra sätt. Segern var hur rättvis som helst och självklart viktig att få med sig inför de fem seriematcherna som återstår, samt det stundande kvalet till juniorallsvenskan.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Joakim Svensson, Karim El hage, Mario Djordjevic, Roland Levay – Edis Djugumovic, Toni Parlov, George Safi, Erol Ali – Ali Burrniku, Dzevad Nezirevic. Avbytare: Walid Shams (George Safi 46), Abbas Abbas (Roland Levay 60), Ismail Güven (Erol Ali 60).