IFK Malmös U-lag är klart för final i junior-MM efter att på torsdagen ha vunnit semifinalen mot Hyllie IK med minsta möjliga marginal, 3-2 (1-0). Ett resultat som dock inte var särskilt talande för matchen då "di gule" hade klara 3-0 efter en dryg timmes spel.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det är ett resultat i kraftig underkant då vi hade fullständig kontroll på matchen. Vi presterade en mycket bra anfallsfotboll i 90 minuter, men bjöd in dem på slutet genom två individuella misstag och det skapade trots allt lite oro under de sista minuterna.

Närmast gäller det att få alla spelare friska för att kunna avlasta dem som har spelat mycket. Vi måste nämligen avsluta seriespelet så bra som möjligt för att komma i form till MM-finalen där vi på hemmaplan ska möta Kvarnby IK.

Startelvan (4-4-2):
Johan Elvström – Roland Levay, Mario Djordjevic, Toni Parlov, Emmanuel Frimpong – Omar Aouida, Mattias Olsson, Erol Ali, Abbas Abbas – Ali Burrniku, Ismail Güven. Avbytare: Mateo Mandic (Emmanuel Frimpong 42), Aleksandar Milutinovic (Mattias Olsson 60), Milos Nikolic, Nerin Setic (målvakt).