Inför U-laget – Kvarnby IK

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag, har släppt truppen till onsdagens final i Malmömästerskapet för juniorer mot Kvarnby IK.
 
Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Heleneholms IP:s konstgräs.

Startelvan (4-3-3): Johan Elvström – Aleksandar Milutinovic, Daniel Weclewicz, Toni Parlov, George Safi – Mattias Olsson, Alden Smajlovic, Edis Djugumovic – Ismail Güven, Abbas Abbas, Demokrat Maxhuni. Avbytare: Andreas Omidfar Kiriazidis, Erol Ali, Mario Djordjevic, Milos Nikolic, Walid Shams.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Vi har försökt få ihop laget under de träningspassen som vi har haft den senaste tiden. En del har tagit steget och kommer imorgon att få vara med om något som många önskar, nämligen att spela en final.

Det gläder mig något oerhört att vi har tagit oss den här finalen som är föreningens enda egentliga framgång under ett i övrigt tufft år. Detta ska alla känna sig mycket stolta över för vi kommer trots allt att representera IFK Malmö i en final.

 
Personligen känner jag att jag har gjort vad jag har kunnat för att bidra till A-laget med de spelare som jag har utvecklat. Det vi får se imorgon är en ny generation som förhoppningsvis snart ska kunna ta klivet upp och spela i representationslaget.
 
Jag är också medveten om att det vi ser imorgon är ett lag till skillnad från tidigare matcher då det mer har varit ett gäng som har spelat fotboll tillsammans.
 
FOTNOT. Laget samlas klockan 17:30 på Heleneholms IP.