Då är det så dags för inomhuscuperna. På lördagen spelas Olympic Cup och IFK Malmös P95 ställer upp med hela tre lag.
 
Vi har haft en intensiv träningsperiod med träning samtliga fem dagar i Kombihallen under höstlovet på bortåt 12 timmars träning. Laget har gnuggat five a side sedan utomhusserien avslutades. Laget känns redo för en första värdemätare.
 
Det är inte någon nackdel att vi spelar på "hemmaplan". Vi tränar som sagt till vardags i Kombihallen och laget samlas tidigt lördag morgon (08.00) i omklädningsrummet för att repetera detaljer och för att lova varandra slutspelsavancemang.
 
IFK Malmö 1 ställs mot IF Limhamn-Bunkeflo 2007 (2), Hullie IK (1), och BK Olympic (2).
 
IFK Malmö 2 ställs mot Mabi (1), Bk Olympic (1) och Vikens IK.
 
IFK Malmö 3 ställs mot IF Limhamn-Bunkeflo 2007 (1), Mabi (2), BK Kick och Hyllie IK (2) i en grupp med fem lag.
 
Gruppsegraren och grupptvåorna är automatiskt vidare till slutspel, samt de två bäst placerade grupptreorna. Då väntar kvartsfinalspel. Matcherna spelas 1 x 13 minuter.
 
Detta är vår första inomhuscup i vinter och vi hoppas få fina besked från killarna att de behärskar grunderna och är villiga att ge allt för varandra.
 
Det har skrivits mycket om IFK Malmö de senaste dagarna, dessvärre inget om ungdomssektionen. Vi hoppas killarna ger alla äkta supportrar något att ”skriva hem om”.
 
Samtliga spelare i IFK Malmös P95 är kallade till match, frånsett en skadad Patchicco Diallo (ledband) som dessvärre tvingas stå över denna cup. Ny i truppen är Max Tryggvason från Kulladals FF.
 
Truppen: Adam Nordkvist, Adil Hakimi, Alaa Ahmed, Alexandar Trifkovic, Anton Phan, Christian Addo, Dardan Behrami, Dino Mesic, Edwin Adolfsson, Filip Koffi, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Marko Krsmanovic, Max Tryggvason, Nigel Jackman, Nils Löfberg, Oscar Hansson, Safet Besic, Samim Saadat, Shadi Romi, Stefan Vagic.