Gott om provspelare i IFK Malmö

De nya tränarna i IFK Malmö, Jörgen Ohlsson och Hans Mattisson, har bråda dagar. Nya spelare ska in för att förstärka truppen och det har också kryllat av provspelare på de två passen som har varit sedan "di gule" i torsdags drog igång träningen efter uppehållet.
 
De två bästa spelarna, Daniel och Zoran Jovanovic, har lämnat och det är klart att vi måste söka förstärkningar. Vi kommer att testa en del namn de närmaste veckorna, men det finns också andra som vi har tagit kontakt med, säger Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.
 
Summerar man antalet spelare som officiellt tillhörde A-lagstruppen fram till slutet av säsongen 2008 har nio stycken lämnat IFK Malmö.
 
Sju spelare har hittills varit och upp sig hos division 2-klubben.
 
  • Adnan Zukancic, 22 år, målvakt från Sjöbo IF. Har tidigare spelat i IFK Malmö.
  • Briar Karim, 19 år, ytterback/innermittfältare från BK Olympic.
  • Marco Passanante, 25 år, målvakt från Högaborgs BK.
  • Marko Knezevic, 20 år, anfallare från Höllvikens GIF.
  • Mustafa Arezoo, 18 år, ytterback från Kulladals FF. Har tidigare spelat i IFK Malmö.
  • Robinn Sander, 23 år, mittfältare/anfallare från IF Lödde.
  • Senad Dugalic, 21 år, mittback från BKF Sarajevo. Har tidigare spelat i IFK Malmö.
André Birgersson, den 22-årige mittbacken från Sjöbo IF med förflutet i både Malmö FF och Bunkeflo IF, skulle ha anslutit i torsdags, men var sjuk. Han börjar istället provträna tisdagen den 25 november.