Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96, har släppt truppen till lördagens träningsmatch mot Lilla Torg FF.
 
Matchen, som har avspark klockan 10:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.
 
Truppen: Bilal Amin Lagoun – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Amit Aliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Drin Ajeti, Edmond Hani, Emir Rahman, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Osama Kassem, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Samtliga spelare som är uttagna till matchen kommer att få speltid. De som däremot inte är med i den hela 19 man stora truppen valde av olika skäl att stanna hemma och vila.

Efter en tids provträning ska Amit Aliu från Håkanstorps BK spela sin första match i den gula IFK Malmö-tröjan. Det är en nyttig spelare som kan spela på en rad olika positioner på planen, men hör huvudsakligen hemma på mittfältet.

Vi kommer att göra vårt bästa i matchen där vi ska hålla oss till vårt eget spel som går ut på att rulla bollen på marken och prestera en bra fotboll.

Lilla Torg FF har vi aldrig mött i elvamannafotboll, dock i sjumanna och inomhus. Det är ett bra lag med många individuellt skickliga spelare som kan skapa problem för oss. Men vi tänker inte låta det hända, utan går ut för att göra vårt absolut bästa och till slut vinna matchen.