Birgersson och Knezevic till IFK Malmö

”Fem i tolv”, inom ramen för den så kallade frimånaden, skrev i lördags två nya spelare på för IFK Malmö. Spelarna det handlar om är den 22-årige mittbacken André Birgersson, Sjöbo IF, och den 20-årige anfallaren Marko Knezevic som senast representerade Höllvikens GIF.

Den mest kände spelaren utav de två är utan tvekan André Birgersson. Innan återkomsten till moderklubben Sjöbo IF, som han lämnade vid 15 års ålder, sommaren 2006 hann Birgersson nämligen spela för såväl Malmö FF som Bunkeflo IF. IFK Malmö blir därmed hans tredje Malmöklubb.

Tränaren Jörgen Ohlsson om…

…André Birgersson: – Det är ett stabilt nyförvärv med en bra blick för spelet. Han är i grunden mittback, men kan annars spela var vi än väljer att placera honom i backlinjen.

…Marko Knezevic: – Vi får en intressant anfallare med bra teknik och näsa för var målet är beläget. Det är en stark anfallare som är bra med boll, samtidigt som han också är duktig på att ta löpningar i djupled.