Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96, har släppt truppen inför fredagens deltagande i Skånecupen där ”gulingarna” kommer till spel med ett lag i turneringens P95-klass.

Redan klockan 09:45 spelar "di gule" sin första match mot Eslövs BK. 10:45 är det avspark mot Hyllie IK Grön och klockan 11:30 avslutar IFK Malmö gruppspelet med match mot IFK Trelleborg. Om laget vinner gruppen väntar åttondelsfinal klockan 12:30.

Samtliga matcher spelas i Kombihallen.

Truppen: Jones El Jebali – Agon Ajeti, Bassam Ahmad, Drin Ajeti, Mostafa Omar, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski.

 
Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Efter att P95-ledarna Thomas Green och Robert Sörensson hade bestämt sig för att rensa i sin trupp fick vi ta över platsen från deras tredjelag. Själva känner vi att det bara ska bli roligt att få chansen att möta ett år äldre spelare.
 
Vi kommer absolut att gå in för att göra vårt bästa i turneringen, men sedan får vi se hur långt det kommer att räcka. Den senaste tiden har vi jobbat hårt för att komma väl förberedda inför Skånecupen och det är bara att hoppas att vårt spel fungerar imorgon.

Spelarna som vi ska möta är ett år äldre. Trots detta är det inte mycket som skiljer dem åt och någon risk att vi gör bort oss finns inte. Inomhus är det tekniska spelare som är bäst, inte ren råstyrka. Det är dock tre bra lag som vi möter, därför gäller det att vi gör vårt bästa, samt spelar en fin och rolig fotboll.