IFK Malmös P96 vann den första matchen i Skånecupens P95-klass mot Eslövs BK med 2-0. Därefter tog det dock stopp för "di gule" som efter 1-5 mot Hyllie IK Grön och 2-3 mot IFK Trelleborg är utslaget ur turneringen.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi spelade en fin fotboll och gjorde på det stora hela en mycket bra turnering. Vi spelade mot ett år äldre och jag anser inte alls att dem var bättre än oss. Undantaget då Hyllie IK som presterade en mycket bra fotboll och förtjänade att gå vidare från gruppen.

I den första matchen mötte vi Eslövs BK som vi helt enkelt var bättre än och vann också rättvist med 2-0. Hylle IK var som sagt för tuffa för oss i andra matchen där vi föll med 1-5, medan den tredje matchen mot IFK Trelleborg var mycket jämn och slutade med uddamålsförlust, 2-3.

Grabbarna ska ha all heder för deras jobb idag och dem spelade verkligen en fin fotboll. Det här är absolut ingenting att deppa över och det är bara att ta nya tag till söndag då vi ska ställa upp i vår egen åldersklass.

Gruppspel

Grupp 8

Eslövs BK – IFK Malmö 0-2
Mål:
Bassam Ahmad, Jones El Jebali (IFK)
Varningar:

IFK Malmö 3 – Hyllie IK Grön 1-5
Mål:
Bassam Ahmad (IFK)
Varningar:

IFK Malmö 3 – IFK Trelleborg 2-3
Mål:
Bassam Ahmad, Yousef El Beyrouti (IFK)
Varningar:

Matcherna spelades 1×14 minuter.

IFK Malmö 3: Jones El Jebali – Agon Ajeti, Bassam Ahmad, Drin Ajeti, Mostafa Omar, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski.