Inför P96 – Lilla Torg FF

IFK Malmös P96 ligger knappast på latsidan när det gäller matchande. Mindre än ett dygn efter träningsmatchen mot BK Flagg ska "di gule" möta Lilla Torg FF. Ett Lilla Torg som man för mindre än en månad sedan besegrade med 10-1.

Matchen, som har avspark klockan 11:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jones El Jebali – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti, Edmond Hani, Emir Rahman, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Två gånger har vi mött Lilla Torg FF utomhus och båda gångerna har vi vunnit. Det säger såklart en del, men de har ändå bra spelare och vi får absolut inte tro att det blir någon enkel resa mot seger.

Jag är dock övertygad om att mina killar kommer att komma rejält taggade till matchen. De kommer att försöka spela den fotbollen vi vill göra, det vill säga en teknisk fotboll med ett fyndigt kortpassningsspel längs marken.

Därför är det bara att hoppas att vi kan hålla oss till vårt eget spel och inte faller in i motståndarens. Gör vi bara vårt jobb och kommer fullt fokuserade till matchen kommer det nämligen med största sannolikhet att gå vägen den här gången också.