IFK Malmös P96 bjöds ett betydligt tuffare motstånd då man på söndagen återigen mötte Lilla Torg FF i en träningsmatch. "Gulingarna", som för bara några veckor sedan segrade med hela 10-1, fick den här gången nöja sig med att vinna med knappa 4-2 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Efter att ha förlorat med 1-10 senaste gången vi möttes var det ett revanschsuget Lilla Torg FF som stod på andra sidan planen. De kom till spel med ett helt annat ansikte än senast och visade sig vara på ett riktigt bra spelhumör den här soliga februaridagen.

Det började inte heller bra för oss när Lilla Torg FF tog ledningen redan efter drygt sju minuters spel. De spelade då en bra fotboll, men vi kom tillbaka starkt och med drygt sex minuter kvar av halvleken var det, fullt välförtjänt, kvitterat till 1-1 genom Muhammad Jammal.

Under hela den andra halvleken spelade vi sedan en mycket fin fotboll offensivt och hade ett bra passningsspel till samtliga våra mål efter vilan.

Så på det stora hela gjorde vi ändå en mycket bra match och var återigen några klasser bättre än Lilla Torg. Det ska dock betonas, det är viktigt att det görs, att Lilla Torg bjöd ett riktigt bra motstånd den här gången och vi var inte överlägset på något sätt.

Utmärkelsen till matchens lirare går till mittbacksparet Zakaria Awad och Agon Ajeti som gjorde en mycket bra match tillsammans.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Edmond Hani, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Miriton Gashi, Besfort Xhafolli, Saber Azizi, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Drin Ajeti, Mostafa Omar, Osama Kassem.

Matchens lirare: Agon Ajeti & Zakaria Awad.