Inför Ramlösa Södra FF – IFK Malmö

Det var inte mycket som stämde för division 2-klubben i IFK Malmö i årspremiären förra helgen. Fyra träningspass – och en vecka senare är det dags för nästa match då "di gule" på lördagen åker till Helsingborg för att möta Ramlösa Södra FF.
 
Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Rydebäcks IP.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Elvir Biberic, George Safi, Mustafa Arezoo, Måns Sörensson, Nzams Bwene, Robert Kjellin, Robinn Sander.
 
Aktuellt: Truppen är reducerad till 16 man, men i övrigt har det inte skett några stora förändringar inför IFK Malmös andra träningsmatch för säsongen. En spelare som däremot är ny i truppen är nyförvärvet från IF Lödde, Robinn Sander.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö:
Det ska bli intressant att få möta Ramlösa Södra FF som sägs ha ett bra lag. Jag hoppas därför samtidigt att vi kan göra en lite bättre match än senast mot Lilla Torg FF där det tyvärr inte fanns mycket att glädjas över.
 
På veckans träningar har vi pratat igenom det som vi inte gjorde rätt senast och vad vi ska göra för att den insatsen inte ska upprepas. Jag är därför övertygad om att vi den här gången kommer att ligga mer rätt i positionerna och prestera på en betydligt högre nivå.