IFK Malmös P96:s fem matcher långa segersvit är bruten. Resan över sundet för träningsmatchen mot danska KB blev ingen resultatmässig fullträff för "gulingarna" som var långt ifrån sin normala kapacitet och föll med hela 0-4 (0-3).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Tyvärr gjorde vi inte alls någon bra fotbollsmatch. Vi var inte ens i närheten av att komma upp i vår normala kapacitet, var alldeles för stillastående och tjongade iväg bollarna istället för att göra som vi brukar, det vill säga hålla dem nere på marken.

Det var uppenbart att spelarna inte är vana vid att gå upp klockan 05.00 på morgonen och prestationen blev också därefter.Spelarna var inte alls vakna på planen, de gav sig inte in i närkamperna ordentligt och det såg ut som om ingen ville ha boll.

Vi lärde oss dock trots allt en läxa och fick en upplevelse att ta med oss i framtiden. Det är inte varje dag man möter en storklubb som KB och vi ska inte deppa alltför mycket över den här förlusten då vi trots allt mötte ett bättre lag. Vi kommer absolut att komma igen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2):
Jones El Jebali – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Emir Rahman – Drin Ajeti, Saber Azizi, Amit Veliu, Bassam Ahmad – Ali Alkhafadji, Muhammad Jammal. Avbytare: Abdul Fathi, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Yousef El Beyrouti.

Matchens lirare: Saber Azizi.