Två individuella misstag under de sista sex minuterna blev ödesdigra för IFK Malmös P96 i söndagens träningsmatch mot Kvarnby IK. "Gulingarna" såg ut att gå mot ett oavgjort resultat, men två snabba baklängesmål gav förlust med 2-4 (1-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: 

Det var en mycket bra och underhållande fotbollsmatch mellan två lag som verkligen ville spela fotboll. Vi fick också se båda lagen skapa en hel del målchanser och det var ett ständigt krigande bland spelarna om vem som skulle ha bollen.

Efter en kvarts spel låg vi under med 0-2, men kom tillbaka starkt till 2-2 innan några individuella misstag där bak gav Kvarnby chansen att göra 3-2 med drygt fem minuter kvar och sedan även 4-2.

Vi ska inte klandra någon spelare för den här förlusten utan som jag ser det hade ett kryss varit ett rättvist resultat. Tyvärr så vann dock Kvarnby matchen, det är  bara att gratulera dem till detta då det är ett riktigt bra fotbollslag och för vår del gäller det att ta nya tag till nästa helgs match mot Lunds SK.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Emir Rahman – Oscar Hansson, Saber Azizi, Amit Veliu, Osama Kassem – Ali Alkhafadji, Adonik Zeqiri. Avbytare: Abdul Fathi, Agon Ajeti, Edmond Hani, Miriton Gashi, Muhammad Jammal, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Oscar Hansson.