Spelarflykt har gjort att det inte är särskilt mycket kvar av IFK Malmös U21 och nu har även tränaren Günaydin Karatas sagt upp sig. Ersättare, och den som ska försöka få laget på fötter igen, är nygamle tränaren Alvaro Ripoll som slutade så sent som i november.

– Jag har kommit överens med IFK Malmö om att träna U21 fram till september och garanterar att vi har ett lag att ställa på banan till seriepremiären i april, berättar Alvaro Ripoll, som fyller 30 år i april, till ifkmalmo.com.

Han har nu lagt allt gammalt groll bakom sig och ser fram emot att åter få ta hand om U21 (tidigare U-laget) som han tränade 2005 till 2008.

– Det är klart att jag känner mig motiverad, annars hade jag aldrig gjort det här igen och jag kommer att ta mig an uppdraget på största allvar. Tillsammans med spelarna ska vi se till att ro det här i land.

Pierre Marante Ferreira, som assisterade Alvaro Ripoll under hösten 2008, är också tillbaka i sin gamla roll. Christoffer Bengtsson, den andre assisterande tränaren och tillika fystränare för laget, stannar.