Inför IFK Malmö – IFK Klagshamn

Senast IFK Malmö mötte ett lag från samma serie slutade matchen med en 1-4-förlust. Det var dock i träningspremiären mot Lilla Torg FF och sedan dess ska en hel del ha gått framåt för "di gule" som på lördagen möter IFK Klagshamn.
 
Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Malmö Stadion plan 10.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, Elvir Biberic, George Safi, Karim El hage, Marko Knezevic, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.
 
Aktuellt: Det ser något bättre ut på anfallsfronten i "di gule" där Marko Knezevic är tillbaka efter den lårkaka som han drabbades av i matchen mot Vanlöse IF. Sammantaget i truppen är man dock en anfallare kort i och med Måns Sörenssons (se separat artikel) beslut att ta en timeout från fotbollen.
 
Målvakten Marco Lindholm-Passanante, som har missat de två senaste matcherna på grund av sjukdom, är åter tillgänglig för spel. Däremot saknas mittfältaren Mustafa Arezoo som dras med en lättare känning i ljumsken och står över av försiktighetsskäl.
 
Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det kommer på alla sätt att bli en intressant match mot ett lag som vi har i vår egen serie. IFK Klagshamn har satsat hårt och det blir en bra värdemätare för att se om vi kan stå upp mot ett av de förväntade topplagen.
 
Jag hoppas verkligen att vi kan gå ut och visa samma takter som vi gjorde mot danskarna, att vi är beredda att fightas till hundra procent och sedan kanske även får till målskyttet.