Spel mot ett mål och helt enligt instruktionsboken i 38 minuter. Men efter 5-0 slutade IFK Malmös P96 att spela fotboll och bjöd Husie IF på tre raka mål i onsdagens träningsmatch som "di gule" ändå kunde vinna med 6-3 (3-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en mycket bra första halvlek och fortsatte i samma stil i början av andra halvlek där vi hade matchen under full kontroll. Husie kom inte till så särskilt många chanser, utan det var vi som ägde matchen fullständigt och kunde gå fram till 5-0 efter 38 minuters spel.

Men därefter så slutade vi att spela fotboll. Husie såg förstås till att ta chansen som de fick och kröp allt närmare. Med drygt nio minuter kvar hade de reducerat till 3-5 och med det självförtroendet som de hade fått var det match igen. Mina spelare tog sig dock samman på slutet och i matchens näst sista minut kunde vi också fastställa slutresultatet till 6-3.

Vi får inte glömma de första 40 minuterna i matchen där vi spelade en mycket fin fotboll. Det känns därför tråkigt att vi slappnade av utan någon som helst anledning, något som kan straffa sig längre fram om vi inte ser till att kämpa tills det att domaren blåser av matchen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Emir Rahman, Khaled Abdul Rahim – Miriton Gashi, Agon Ajeti, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti – Muhammad Jammal, Yusuf Semovski. Avbytare: Benhur Menghis, Blend Karim, Edmond Hani, Mohamed Abduabdalla, Mostafa Omar, Saber Azizi

Matchens lirare: Drin Ajeti & Zakaria Awad.