Under helgen avgörs gruppspelet i distriktsmästerskapet och IFK Malmös P95 spelar en direkt avgörande match mot Södra Sandby IF på lördagen.

Det råder rena rama sjukstugan hos "di gule" som ändå kan ställa ett mycket slagkraftigt lag på banan. Hela sex spelare är indisponibla samtidigt som Safet Besic återvänder i god form efter avtjänad avstängning. 

Om det räcker med en uddamålsseger eller om det ska till att göra många mål kommer inte stå klart förrän halv nio på fredag kväll eftersom Lunds BK kan sätta käppar i hjulet för "gulingarna" om de besegrar Staffanstorps GIF. Då kan det bli tal om bäst målskillnad för ett avancemang i DM.

Oavsett scenarion måste IFK Malmö gå för seger. Spelarna har laddat väl i veckan där passningstempot var riktigt tillfredsställande. 

Om spelarregistreringen hinner gå i hamn under fredagen kommer två intressanta nyförvärv göra debut på lördag: Astrit Brahimi och Erik Cikaric.

Saknas gör alltså Adam Nordkvist (bortrest), Alaa Ahmed (lår), Isak Listring (sjuk), Lukas Dahlström (fot/knä), Nigel Jackman (sjuk) och Patchicco Diallo (knä).

Truppen:
Nils Löfberg – Adil Hakimi, Alexandar Trifkovic, Astrit Brahimi, Christian Addo, Dardan Behrami, Dino Mesic, Edwin Adolfsson, Erik Cikaric, Joy Hossain, Oscar Hansson, Safet Besic, Samim Saadat, Shadi Romi, Stefan Vagic, Tugay Yildirim.