Inför Hyllie IK – IFK Malmö

Malmömästerskapet och IFK Malmö har efter slutsegern 2004 inte alls varit någon lyckad kombination. "Di gule" har sedan dess inte vunnit en enda match och de två senaste åren har det blivit respass mot division 4-klubben Hyllie IK/Vintrie IK som man också möter i tisdagens match.

Matchen, som har avspark klockan 16:45, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, George Safi, Karim El hage, Marko Knezevic, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind, Toni Parlov.

Aktuellt: Den redan tunna truppen mot Sjöbo IF har reducerats med ytterligare en man och är därmed nere i endast 14 tillgängliga spelare. Anfallaren Blerim Mullici är tillbaka efter sjukdom, men däremot saknas försvararen Ahmedin Sudic (knäskadad) och mittfältaren/anfallaren Edis Djugumovic (sjuk).

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det är egentligen en självklarhet vad som gäller när vi nu går in i årets Malmömästerskap. Målsättningen är att vinna matchen och om vi sedan kan prestera något liknande som mot Sjöbo IF, samt få till några avslut ytterligare, så är i varje fall jag nöjd.