IFK Malmös P95 kom inte riktigt upp i normal standard och förlorade söndagens träningsmatch mot Höganäs BK med uddamålet, 3-4.

Höganäs BK spelade en riktigt bra och snabb fotboll. "Gulingarna" hade oerhört svårt att få fatt i motståndarlagets betydligt större spelare, samtidigt som det gula mittfältet agerade väldigt passivt denna dag.

Efter en kvarts spel var det också Höganäs som tog ledningen i matchen. Nils Löfberg i IFK Malmö-målet skulle rensa bort bollen, men träffade helt fel och det var bara för Höganäs att rulla in den i tom kasse.

Bara sex minuter senare kvitterade "gulingarna" genom lagets notoriske målskytt, Dino Mesic. Adam Nordkvist löpte i djupled på ett inkast, vände bort två försvarare och serverade Dino Mesic som snyggt kunde sätta den i öppet mål.

Det  var en glädje som skulle visa sig bli kortvarig och i den 24:e minuten hamnade "di gule" på nytt i underläge. Höganäs bröt ett anfall och slog en djupledsboll som deras anfallare enkelt kunde rulla in.

Drygt två minuter före pausvilan var det kvitterat på nytt. Efter ett vackert anfall på högerkanten, där Joy Hossain slog en djupledsboll till Adam Nordkvist som återigen vände bort två försvarare och friställde Dino Mesic som inte heller gjorde något misstag.

2-3 och 2-4 var två identiska mål där IFK:s innermittfältare nästan satt i knät på backarna som försökte ställa offside. Höganäs slog två enkla djupledsbollar som de enkelt rullade in i den 38:e och 47:e minuten.

Därefter gick IFK Malmö över till en 3-4-3-uppställning som resulterade i att Höganäs målvakt drog ned Dino Mesic med straff som följd i den 58:e minuten. På straffen var Safet Besic sedan hur säker som helst och det var reducerat till 3-4.

Matchens lirare i IFK Malmö var utan tvivel tvåmålsskytten Dino Mesic och mittfältaren Adam Nordkvist., Ett litet plus ska även delas ut till Shadi Romi och Christian Addo som jobbade på riktigt bra under hela matchen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (3-5-2): Nils Löfberg – Dardan Behrami, Shadi Romi, Christian Addo – Joy Hossain, Safet Besic, Tugay Yildirim, Erik Cikaric, Alaa Ahmed – Dino Mesic, Astrit Brahimi. Avbytare: Adam Nordkvist, Angelo Bihari, Lukas Dahlström, Oscar Hansson, Stefan Vagic.

Matchens lirare: Adam Nordkvist & Dino Mesic.