IFK Malmös P96 presterade en rörlig och sevärd fotboll i söndagens träningsmatch där FC Rosengård till slut kunde besegras med klara 4-1 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: 

Det var en spelmässigt bra match som jag tycker att vi i stort sett ägde från början till slut. Den stora skillnaden var att vi rullade boll inom laget, medan FC Rosengård istället försökte komma förbi vår backlinje genom att slå en massa långbollar.

Efter en sådan här match, där samtliga spelare förtjänar allt beröm, är det inte alldeles lätt att utse någon matchens lirare. Det går dock inte att komma ifrån att mittbacksparet Agon Ajeti-Zakaria Awad återigen var oerhört stabilt och tilldelas därför priset.

Målen:

1-1 Yousef El Beyrouti kom fri och rundade målvakten.
1-2 Bassam Ahmad satte den på första tillslaget efter ett inlägg från Ahmed Fakhro.
1-3 Ali Alkhafadji slog in bollen efter en retur.
1-4 Mostafa Omar fick en boll från mittfältet, vände och sköt rätt upp i krysset.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2):  Bilal Amin Lagoun – Ahmed Fakhro, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Emir Rahman – Osama Kassem, Amit Veliu, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti – Adonik Zeqiri, Mostafa Omar. Avbytare: Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Muhammad Jammal, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Agon Ajeti & Zakaria Awad.