Ett sent mål, med bara drygt två minuter kvar att spela, räddade segern för IFK Malmös P96 i söndagens träningsmatch mot Staffanstorps GIF. "Gulingarna", som inte alls gjorde någon bra match, kunde till slut vinna med 6-5 (2-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var inte alls någon bra match som vi gjorde idag, samtidigt som det visade sig att Staffanstorps GIF har ett bra lag och bjöd hårt motstånd. Vi kan bättre om vi bara vill, men den här gången verkade det som vi hade vunnit matchen innan den ens hade börjat.

Starten på matchen var också under all kritik från vår sida. Det var först efter en uppryckning på slutet, där killarna visade en hel del kämpartakter, som vi kunde vinna den här matchen med uddamålet. Segermålet för övrigt inslaget i den 58:e minuten.

Tvåmålsskytten Yousef El Beyrouti, som var den ende spelaren som kämpade under samtliga 60 minuter, var matchens lirare i vårt lag.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Bilal Amin Lagoun – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Ali Alkhafadji – Adonik Zeqiri, Yusuf Semovski. Avbytare: Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Khaled Abdul Rahim, Mostafa Omar, Muhammad Jammal.

Matchens lirare: Yousef El Beyrouti.