IFK Malmös P96-2 hade inga som helst problem med att vinna premiären i P13 Sydvästra grupp C där Dalby GIF besegrades med hela 6-1 (2-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en mycket bra match, var flera klasser bättre än Dalby GIF och segern var definitivt i underkant.

Spelarna rullade boll till varandra, skapade chanser och så gjorde vi målen också. Vi spelade som ett lag under hela matchen, sprang och jobbade för varandra. Vårt passningsspel fungerade mycket bra och spelarna ska vara nöjda med sin insats.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Edmond Hani, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Khaled Abdul Rahim – Afzal Sangin, Besfort Xhafolli, Oscar Hansson, Yousef El Beyrouti – Miriton Gashi, Abdul Fahti. Avbytare: Benhur Menghis, Blend Karim, Mohamed Abduabdalla, Osama Kassem, Saber Azizi.

Matchens lirare: Yousef El Beyrouti.