P96-2 utklassade Malmö City

IFK Malmös P96-2 stod i en klass för sig själv även i den andra matchen i P13 Sydvästra grupp C. "Gulingarna" var helt enkelt flera nummer för stora för Malmö City FC som besegrades med utklassningssiffrorna 8-2 (3-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Idag var det tyvärr mer en enmansshow än lagspel, men den här gången gick det bra och Malmö City FC gavs aldrig en chans att kunna utmana. Killarna måste dock kunna rulla bollen oavsett vad det står i matchen och inte köra för sig själva.

De två nya spelarna, Sanel Demiraca i backlinjen och Tarkan Yildirim på mittfältet, gjorde en mycket bra match. Båda spelade den fotbollen som jag vill att vi ska göra, rakt och utan att krångla till det allt för mycket.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Edmond Hani, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Mohamed Abduabdalla – Afzal Sangin, Tarek Bekar, Tarkan Yildirim, Bassam Ahmad – Benhur Menghis, Miriton Gashi. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ali Alkhafadji, Blend Karim, Khaled Abdul Rahim, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Sanel Demiraca.