IFK Malmös P96-1 har fortsatta problem med målskyttet. Och i söndagens match mot Åkarps IF 1, där "di gule" tvingades inkassera sin tredje raka förlust i P13 Sydvästra grupp A, läckte det även rejält i de bakre leden. 2-6 (1-2) slutade matchen.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det såg ut som att vi slutade spela fotboll direkt när matchen började. Vi hade inget spel som fungerade överhuvudtaget, felpassen var många, vi hittade inte rätt i positionerna och allt som vi hade snackat om före matchen var som bortblåst när vi väl gick ut på planen.

Trots att detta var vår tredje förlust på lika många matcher får vi absolut inte ge upp. Det är en ny match redan på onsdag, borta mot Ystads IF, och jag är övertygad om att killarna kommer att komma ordentligt revanschsugna. Vi vet att vi kan mycket bättre och nu gäller det att vi visar det.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Osama Kassem – Ali Alkhafadji, Saber Azizi, Amit Veliu, Bassam Ahmad – Mostafa Omar, Muhammad Jammal. Avbytare: Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski.

Matchens lirare:
Osama Kassem.