IFK Malmös P96-2 är inte längre obesegrat i P13 Sydvästra grupp C. Segersviten sprack i den tredje matchen mot Staffanstorps GIF som var det för dagen bästa laget och kunde vinna med 3-1 (2-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det såg bra ut under den första kvarten, men sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Vi slutade att spela fotboll helt, brydde oss inte alls om matchen och koncentrerade oss tyvärr på något som inte alls har med fotbollen att göra.

Den fotbollen som vi presterade idag var helt enkelt under all kritik. Om man ser till de två första matcherna i serien finns det ingenting att oroa sig för på grund av den här matchen, men det är viktigt att vi hittar tillbaka till det spelet redan i nästa vecka.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Khaled Abdul Rahim, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Mohamed Abduabdalla – Afzal Sangin, Tarkan Yildirim, Blend Karim, Osama Kassem – Benhur Menghis, Miriton Gashi. Avbytare: Ali Alkhafadji, Mostafa Omar, Saber Azizi, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Blend Karim.