Inför IFK Malmö – Ifö Bromölla IF

På lördag den 16 maj klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Ifö Bromölla IF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om i läget i "di gule".

Matchen spelas på Malmö Stadion.

Startelvan (4-4-2):
Dejan Garaca – Ahmedin Sudic, Mak Dzonlagic, Anes Mravac, André Birgersson – Demokrat Maxhuni, Elvir Biberic, Robert Kjellin, Erdin Demir – Pontus Jansson, Alex Nilsson. Avbytare: Baris Hümmet, Blerim Mullici, George Safi, Robinn Sander, Festim Bytyqi (målvakt).

Aktuellt: IFK Malmö har knappast motsvarat förväntningarna hittills i årets division 2 Södra Götaland. Ynka två poäng är facit efter fyra spelade matcher och därför gör "di gule" också ett par förändringar i startelvan inför lördagens hemmamatch mot Ifö Bromölla IF.

Rutinerade Robert Kjellin flyttas upp för att ge tyngd åt mittfältet där Erdin Demir också får ta ett steg ut till vänster. I backlinjen går Ahmedin Sudic in till höger, medan Mak Dzonlagic spelar på Robert Kjellins tidigare position som mittback.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det är klart att vi kommer att sälja oss dyrt. Vi har inte vunnit på länge och är sugna på en trepoängare, dessutom är vi revanschsugna efter att ha förlorat mot Lunds BK i en match där vi annars stod upp bra.

Spelet har sett allt bättre ut efterhand. Det känns som att vi tar mer tid av varje match och kan vi fortsätta med det är vi snart framme vid en seger. Vi har mycket energi, men springer ofta i fel lägen och det kostar mycket energi, det är orutin och det tar ett tag att spela in sig.