Det blev en riktigt lyckad söndag för IFK Malmös P96. "Di gules" andralag följde nämligen upp förstalagets seger med att vinna sin match i P13 Sydvästra grupp C mot Lilla Torg FF 1 med 2-0 (1-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en bra match, spelade en fin fotboll och det tog heller inte särskilt många minuter innan vi skapade vår första heta målchans. Blend Karim slog en boll bakom backlinjen där Yusuf Semovski nästan kom fri med målvakten, men sköt rakt på honom
Efter det så gjorde 1-0 på en hörna där Miriton Gashi höll sig framme och sköt bollen i mål. Men istället för att vi fortsatte att ligga på, vände Lilla Torg FF spelet och var mycket nära en kvittering på ett skott som tog i stolpen.
Under den andra halvleken kom vi tillbaka och gjorde 2-0 genom Yousef El Beyrouti. Bara ett par minuter senare träffade Lilla Torg återigen stolpen och hade det inte varit för stolparna, samt en del fina räddningar av Jonas El Jebali, hade det kunnat sluta illa.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad, Saber Azizi, Mohamed Abduabdalla – Afzal Sangin, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Yousef El Beyrouti – Miriton Gashi, Abdul Fathi. Avbytare: Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Benhur Menghis, Muhammad Jammal, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Jonas El Jebali.